Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

CRM Еvolution 2016 | September 28, 2021

Scroll to top

Top

Партньори

paraflow-logo

 

 

 

 

Парафлоу е водеща българска ИT компания с над двадесетгодишна история. Фирмата е сред първите системни интегратори на пазара на информационни технологии в България, новатор в реализацията на технологични концепции и лидер във внедряването на бизнес приложения, комуникационни технологии и ИT решения. Парафлоу реализира проекти в областта на корпоративните мрежи за данни, системите за управление и анализ на бизнеса, мобилните продажби, облачните технологии и информационната сигурност. Покрива пазарни сегменти като финанси, индустрия, търговия, образование, здравеопазване, публична администрация, публични услуги, телекомуникации, енергетика.

Богатата палитра от решения на Парафлоу допринася за успеха на бизнеса и му помага да следва стрелките на новото технологично време, в което живеем! IT’s time!

 

bgbs-logo-rgb-hires_3d-squaresap_platinumpartner_r

„БГ Бизнес Солюшънс” ЕООД е партньор на SAP за продажба на лицензи, внедряване и поддръжка, като предлага пълното портфолио от SAP продукти и решения: SAP ERP, SAP HANA, Hybris, SAP CRM, C4C, SuccessFactors, Индустриални решения, SAP Mobile, SAP BI, GK Retail POS, SAP S/4HANA, както и решения за ИТ инфраструктура и хостинг. БГ БС разполага с офиси в България, Дубай (ОАЕ), Австрия, Полша. Компанията също e платинен партньор на SAP като част от United VARs, най-голямата организация на обединени партньори на SAP в световен мащаб. Членството в United VARs осигурява единна подкрепа на международните клиенти и предоставя възможност за обмяна на опит и експертиза с други членове на организацията.

БГ БС се стреми да помогне на клиентите да подобрят производителността си, да посрещнат бързите промени на пазара, като им предложи услуги в съответствие с най-високите стандарти, добавяйки стойност на техния бизнес. Компанията е реализирала най-иновативните и гъвкави SAP решения за управление на връзките с клиенти в компании от различни индустрии.

Личности

Владислав Ончев

Мениджър Отдел „Project Management“, BGBS

Светодар Йосифов

Изп. директор, Брейктайм АД

Милен Драгиев

Авенди ООД

Николай Аврамов

Управител на Парафлоу Комуникейшънс

Борил Богоев

Онлайн предприемач и консултант

Laszlo Papp

Gartner Area Manager Hungary and Bulgaria

Людмил Стойчев

Управляващ съдружник, CBN Panoff and Stoytchev

Иван Арнаудов

Founder & CEO of Sales Strategy Consulting Ltd

Организатор

С подкрепата на